Tortul Gospodina

Un desertul rafinat și divin gata în câteva minute. Este magnific atât ca aspect cât și la gust!



Pregătirea tortului depinde de fiecare gospodină în parte, dar vă asigurăm că toate sunt irezistibile la gust și nu vă vor lăsa indiferenți.


Ingrediente pentru 8 persoane:

4 cani de biscuiți macinați

1/3 cană zahăr 

1/3 cană de migdale măcinate 

1/2 cana de unt

Pentru umplere: 

3 ouă 

1 lingură de vanilie 

1 cutie de lapte condensat 

3 mere curățate, tocate și tăiate cubulețe 

1/4 cană lichior amaretto 

1/3 cana de migdale tocate 

1 pachet și jumătate de cremă de brânză

 

- Mod de preparare

 

Se amestecă crema de brânză adăugând pe rând ouăle, vanilia și laptele condensat.

Într-un recipient, turnați mărul tocat împreună cu migdalele și lichiorul amaretto, încorporați totul și amestecați-l cu ingredientele pe care le-ați amestecat anterior.

Amestecați toate ingredientele aluatului acestui tort irezistibil până obțineți consistența unui aluat neted și tapetați fundul unei forme de tort.

Odată ce tava este gata, adăugați umplutura și coaceți timp de 20 sau 25 de minute la o temperatură de 250 ° C.

Comentarii