INGREDIENTE
1. Separa 300 ml de lapte din toata cantitatea, iar restul da-l la fiert.
2. Combina laptele pastrat cu amidonul, faina, cacaua, zaharul, si esenta de vanilie.
3. Intr-o tava intinsa raspandeste cat mai omogen fulgii de cocos.
4. Toarna compozitia de lapte cu cacao peste laptele clocotind si amesteca in continuu pana cand budinca se ingroasa. Da-o apoi de pe foc, adauga margarina si amesteca pana se topeste.
5. Raspandeste budinca de ciocolata cu grija peste stratul de fulgi de cocos si da tava la frigider pentru 30 de minute.
6. Bate frisca rece si intinde-o deasupra stratului de budinca de ciocolata. Taie fasii de 5-6 cm din prajitura pe lungime si o data pe jumatate, pe latime.
7. Ruleaza rulada sultanului si asaz-o pe platou pentru servire.
Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu