Combină mierea cu bicarbonatul de sodiu, plus aceste două produse de bază! Este un remediu minune contra cancerului,diabetului și alte boli grave..

 


Organismul e bombardat în fiecare zi de substanțe dăunătoare. Pentru a susține eforturile duse de sistemul tău imunitar, îți propunem astăzi un remediu natural pe bază de bicarbonat de sodiu și miere de albine.


Ingrediente:

  • O linguriţă bicarbonat de sodiu
  • Sucul proaspăt stors de la 2 lămâi
  • 100 grame miere ecologică
  • O căpăţână de usturoi românesc (netratat)

Mod de preparare:

„Usturoiul curăţat şi tăiat, apoi, în bucăţi foarte mici (toată căpăţâna) se amestecă cu sucul de lămâie, mierea şi bicarbonatul. Ingredientele se omogenizează bine, iar amestecul obţinut se pune într-un borcan de sticlă, care poate fi închis ermetic.

Se lasă să se ‘’odihnească’’ vreme de 10 zile, după care se poate administra. Odată deschis, borcanul cu amestecul preparat se va păstra la frigider.

Celulele canceroase nu respiră oxigen (sunt anaerobe), ceea ce înseamnă că ele nu pot supravieţui în prezenţa unui nivel ridicat de oxigen, existența lor în organism datorându-se glucozei.

Dacă ţesuturile sănătoasă sunt alcaline, cele canceroase sunt acide, iar potrivit autorului tezei, cancerul ar fi nimic mai mult decât un mecanism de apărare al anumitor celule ale corpului pentru a rămâne în viaţă, într-un mediu acid şi lipsit de oxigen.

Rețetă: Păstrează-ți organismul sănătos cu amestecul pe bază de bicarbonat de sodiu și miere de albine

Unul dintre cele mai alcaline substanţe este bicarbonatul de sodiu, ca de altfel, una dintre cele mai vechi metode de accelerare a revenirii la un pH alcalin şi de neutralizare a acidităţii din corp.



Studiile au demonstrat că bicarbonatul de sodiu este o formă naturală de chimioterapie, care contribuie la uciderea eficientă a celulelor canceroase, fără efecte secundare devastatoare.

Puţini sunt cei care ştiu că majoritatea tratamentelor de chimioterapie includ bicarbonatul de sodiu, care, conform medicilor, ajută la protejarea rinichilor, inimii şi sistemului nervos al pacientului. Adevărul însă, pare a fi unul spectaculos, cercetătorii susţinând că eficacitatea bicarbonatului, constă, de fapt, în oprirea metastazelor şi vindecarea cancerului, diminuând, totodată, efectele secundare nocive ale otrăvirii prin chimioterapie.

Alte beneficii ale amestecului pe bază de bicarbonat de sodiu și miere de albine:

  • Previne diabetul – se ia o linguriţă, pe stomacul gol, 4 luni pe an, în prima lună a fiecărui anotimp
  • Combate paraziții intestinali – se ia o linguriţă de amestec, dimineaţa, pe stomacul gol, timp de 10 zile
  • Ajută la menţinerea greutăţii optime – se ia câte o linguriţă de amestec, dimineaţa, pe stomacul gol, 7 zile pe lună, însă maximum 6 luni pe an
  • Pentru o stare de sănătate optimă – se iau câte 3 lingurițe, ȋn fiecare zi, timp de o lună
  •                                                                                            Imi doresc sa fiti sanatosi si veseli ...


Comentarii